Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Avast Hide My Ass! Pro VPN 1 év Korlátlan eszköz

Ár:
19.423 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. április 04.
Menny.:db

Leírás

Avast HMA! (Hide My Ass) Pro VPN

 • Az Avast HMA Pro VPN lehetővé teszi az internet privát és biztonságos böngészését gyakorlatilag bárhonnan.
 • Gyakorlatilag minden operációs rendszerrel működik, beleértve a Linuxot is.
 • Nem követi nyomon a böngészési tevékenységet vagy más internet-alapú viselkedést, így gondoskodik arról, hogy a naplók ne maradjanak mögötte, ami néhány felhasználót bajba sodorhat.
 • Nagy sebességű megoldást kínál, amely alkalmas streamelésre, játékra vagy nagy fájlok online letöltésére.
 • Vásárláskor egyéves előfizetést biztosít, amely kompatibilis a mai vezető víruskereső szoftvermegoldásokkal.

Az Avast HMA Pro VPN előnyei és szolgáltatásai
Amikor az emberek privát módon akarnak böngészni az interneten, sok olyan szoftvermegoldás, amely ezt az erőforrást biztosítja, megköveteli a víruskereső szoftver kikapcsolását. A VPN és a biztonsági szoftver kombinációja a memória- és tárhelyigények miatt túl sok az átlagos számítógép számára.
Még rosszabb a helyzet azoknak, akik korlátozott tárolókapacitású (64 GB vagy kevesebb) Chromebookot használnak.
Az Avast HMA Pro VPN segítségével minden felhasználó privát és biztonságos hozzáférést kap a szabad böngészéshez, bárhol is van.

 • Több eszköz előnyei. A felhasználóknak öt egyidejű kapcsolata lehet egyetlen befektetéssel, maximalizálva a biztonságos szörfözés vagy letöltés általános elérhetőségét.
 • Otthoni hálózat biztonsága. Egyes internetszolgáltatók VPN-vel rendelkező felhasználókat látnak, és megtagadják a kapcsolatok felajánlását a fokozott adatvédelem miatt. Ez a szoftver kiküszöböli ezt az aggodalmat, biztosítva, hogy mindenki gyorsan hozzáférjen a szükséges információkhoz.
 • Számos csomópont. Sok VPN-szolgáltató maroknyi különböző csomópontot kínál a hozzáféréshez, de ez országonként három vagy kevesebb választási lehetőséget jelent. Az Avast sokkal átfogóbb szolgáltatási hálózatot kínál ezzel a letöltéssel.

Bárki, aki időt tölt az interneten, elmondhatja, milyen veszélyes lehet fájlokkal, programokkal vagy emberekkel való interakció. Soha nem tudhatod, ki próbál meg vírust telepíteni vagy feltörni az adataidat. Az Avast HMA Pro VPN segítségével számítógépe átfogó megoldást kap, amely megállítja a támadásokat, mivel azok nem érik el a rendszert.

Még akkor is, ha valaki megpróbál információt letölteni vagy pingelni az IP-címét, ez a VPN-megoldás átfogó védelmet nyújt az Ön adatainak védelme érdekében.

Ez a VPN korlátlan számú eszközre telepíthető
Az Avast HMA Pro VPN kiválasztásakor a terméket tetszőleges számú eszközre telepítheti. Bár ötnél többen nem tudnak egyszerre internetezni, mégis elérhető áron az egész család vagy egy irodai csapat hozzáférhet a virtuális magánhálózat minden előnyéhez.

Ennél egyszerűbb megoldást nem fog találni a biztonságos és biztonságos, korlátozások nélküli böngészéshez az opció használata után.

Támogatott eszközök az Avast HMA Pro VPM-hez
Szinte bárki használhatja az Avast HMA Pro VPN-t számítógépén vagy eszközén. Széles körű támogatást nyújt több kategóriában, beleértve a következőket.

 • Windows rendszerek, köztük XP SP3, Vista, 7, 8.1, 10 és 11.
 • Apple macOS 10.5 és újabb.
 • Android 4-8.
 • Minden Linux-eszköz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!