Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Avast Premium Security 1 év 1 eszköz

Ár:
6.119 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. április 04.
Menny.:db

Leírás

A tökéletes vírusvédelem

A mai világban különösen fontos a hatékony vírusvédelem. Egyre több a hackertámadásokról szóló jelentés, ami különleges védelmet igényel az érzékeny adatok számára. Annak érdekében, hogy a személyes adatok valóban védve legyenek, minden számítógép-felhasználónak vírusirtót kell vásárolnia a rendszeréhez. Az Avast Premium Security 2020 eszköz megfelelő védelmet nyújt az asztali számítógépek és a mobil eszközök számára.
 

Avast Premium Security megvásárlása - milyen funkciókkal rendelkezik az Avast Antivirus?


Aki Avast Premium Security Key-t szeretne vásárolni, az professzionális és biztonságos védelmet választ a vírusok ellen. Az Avast vírusirtó rendszer számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek távol tartják a rosszindulatú szoftvereket a számítógéptől. A modern víruskeresők például az Avast Premium Security 2020 szoftver részét képezik, amelyek rendszeresen ellenőrzik a rendszert rosszindulatú programok után. Amint egy gyanús fájl megjelenik a rendszerben, a felhasználó riasztást kap.
 

Okok, amiért a számítógép-felhasználóknak érdemes megvásárolniuk az Avast Antivirus-t


A számítástechnikai bűnözés az elmúlt években rohamosan nőtt. A csalók trükkjei egyre alattomosabbak. Például az úgynevezett DNS-spoofingotarra használják, hogy megtévesztően hiteles másolatokat hozzanak létre a bevásárló portálokról vagy az online banki oldalakról. Így a hackerek szelektíven hozzáférhetnek a fontos adatokhoz. Ezért a számítógép-felhasználóknak gyakran nincs más választásuk, mint külső vírusirtót vásárolni, mivel az ingyenes verziók gyakran nem nyújtanak elegendő védelmet.

Az egyik ok, amiért érdemes megvásárolni az Avast Antivírust, hogy a program automatikusan visszaküldi a felhasználót egy biztonságos oldalra. Ez jelentősen minimalizálja a DNS-spoofing veszélyét. Ezért az ingyenes programokra való hagyatkozás helyett érdemes megvásárolni az Avastot.

Egy másik veszélyes pont, ahol a hackerek könnyen behatolhatnak mások rendszereibe, a Remote Desktop Protocol. Ezt az eszközt eredetileg arra szánták, hogy más felhasználóknak különösen egyszerű távoli hozzáférést biztosítson a saját rendszerükhöz. A hackerek azonban könnyen kihasználhatják ezt a rendszert, hogy illegális távoli hozzáférést biztosítsanak valaki más rendszeréhez.


Az Avast Premium Security online megakadályozhatja ezt akövetkező módon

  • Észleli a nyers erővel végrehajtott támadásokat és előre megakadályozza azokat
  • felderíti és kijavítja az operációs rendszer ismert biztonsági réseit
  • közvetlenül blokkolja az összes olyan IP-címet, amely az RDP-portokat rosszindulatú programok terjesztésére használja ki

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!