Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bitdefender 2021 Antivirus Plus 1 év 1 eszköz

Ár:
9.178 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. április 04.
Menny.:db

Leírás

Nincs esélye a trójaiaknak, vírusoknak és társainak 

 Bitdefender Antivirus Plus 2021 

 

A vírusok és más rosszindulatú szoftverek az egyik legnagyobb fenyegetést jelentik, ha egy eszköz az internetre csatlakozik. Még a tapasztalt felhasználók számára sem mindig azonnal felismerhetőek ezek a támadások - de a kár gyorsan bekövetkezik, ha idegen szoftverek kúsznak be egy számítógépre vagy notebookra. A Bitdefender Antivirus Plus 2021 ebben az esetben nyújt megoldást: a program alapvető védelmet nyújt mindenféle Windows-eszközre, és valós időben vizsgálja az eszközt az új, korábban nem észlelt fenyegetések után . A program megbízhatóan észleli a klasszikus vírusokat, valamint a zsarolóvírusokat és hasonló rosszindulatú szoftvereket, így messzemenő védelmet nyújt az internet használata során.

A program emellett a kevésbé nyilvánvaló támadások - például az adathalászat - ellen is küzd. Ebben az esetben a támadók bizalmas adatokat, például jelszavakat vagy személyes információkat próbálnak megszerezni hamisított e-maileken vagy weboldalakon keresztül. Ha a támadás sikeres, gyakran nagy anyagi veszteséggel jár. Ez nemcsak a normál internetes szörfözés során fordulhat elő, hanem az online vásárlás során is - ha egy megbízhatónak tűnő webáruházról kiderül, hogy hamisítvány. A Bitdefender Antivirus Plus 2021 kiterjedt adatbázisainak köszönhetően a szoftver azonnal reagálni tud, és megakadályozza, hogy a felhasználók fontos adatokat adjanak meg ezeken a weboldalakon, vagy egyáltalán meglátogassák azokat . Ez teljesen a háttérben működik, kézi beavatkozás nélkül.

 

Bitdefender Antivirus Plus 2021 megvásárlásával a védelmet keresők továbbra is újfajta magánéletet tapasztalhatnak az interneten . A szolgáltatás tartalmaz egy hatékony VPN-hozzáférést, amely napi 200 megabájt adatmennyiséget biztosít. Ez jelentősen növeli a felhasználók biztonságát az internet használatakor: a kapcsolat már nem közvetlenül a felhasználó saját eszköze és egy szerver között jön létre, hanem először egy másik, névtelen szerveren keresztül kerül átirányításra. Ez hatékonyan leplezi, hogy ki csatlakozik egy másik weboldalhoz vagy online szolgáltatáshoz. Az ezt a csomagot választó ügyfelek így névtelenül szörfölhetnek az interneten, és nem hagynak maguk után nyomokat - ami fontos funkció a mai internethasználat során.

 

Bitdefender Antivirus Plus 2021 emellett kiváló minőségű védelmet nyújt a különösen fenyegető zsarolóprogramok ellen. Az ilyen típusú rosszindulatú szoftverek a merevlemezen lévő adatok egy részét vagy egészét titkosítják, és csak akkor adják ki azokat, ha váltságdíjat fizetnek a szoftver fejlesztőinek. Ha nem történik fizetés, az adatok örökre elvesznek. Ez anyagi és nem anyagi károkat egyaránt jelenthet, például ha a készüléken nagy becsben tartott fényképek vannak. Mielőtt a zsarolóprogram aktívvá válhatna, a vírusirtó program észleli azt, és megakadályozza az adatok titkosítását - ezzel rengeteg időt és pénzt takarít meg. A támadásokat így megelőzhetjük, mielőtt azok bekövetkeznének.

 

Az összes említett funkció nem igényel technikai ismereteket a Bitdefender Antivirus Plus 2021 vásárlóitól. Még azok is profitálnak ebből a szoftverből, akik nem ismerik a számítógép technológiáját - mivel a legfontosabb funkciók automatikusan futnak a háttérben. Az aktuális vírusaláírásokat tartalmazó adatbázisok folyamatosan frissülnek, a főmemória ellenőrzése észrevétlenül zajlik, és a megtalált fenyegetések is nyomtalanul eltávolításra kerülnek, ha szükséges - kézi beavatkozás nélkül. A fejlesztők emellett úgy alakították ki a szoftvert, hogy az egész rendszer teljesítményét ne befolyásolja észrevehetően. Emiatt még a régebbi készülékek is gond nélkül működnek a szoftverrel.

Bitdefender Antivirus Plus 2021 szükség esetén számos speciális funkciót is biztosít a tapasztalt felhasználók számára. Lehetőség van például átfogó sebezhetőségi értékelésre. Pontosan felsorolja, hogy az eszköz mely területei lehetnek potenciális sebezhetőek. Ide tartoznak a régi, biztonsági réseket tartalmazó szoftverek, a nem naprakész Windows, a rendszer nem biztonságos beállításai és így tovább. A program megfelelő megoldásokat is kínál a nagyobb biztonság érdekében. Aki kényelmesen akarja érezni magát az interneten, és nem akar állandóan az esetleges vírusokra és egyéb biztonsági problémákra gondolni, annak érdemes használni ezt a szoftvert.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!