Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bitdefender 2021 Internet Security 1 év 3 eszköz

Ár:
23.085 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. április 04.
Menny.:db

Leírás

Több biztonság az interneten

 Bitdefender Internet Security 2021 

Több biztonság az interneten? Ezt az ajánlatot általában senki sem utasítja vissza. Rosszindulatú programok, zsarolás, adatvesztés és jelszavak, távolról átvett mikrofonok és webkamerák, lyukas tűzfalak: hosszú a lista a potenciális fenyegetésekről, amelyek különösen a magánszemélyeket érik. Ezért hatékony megoldást javasol a Bitdefender Internet Security 2021 : A program a mindenre kiterjedő megoldásként tekint magára a Windows-alapú PC-k és notebookok számára. Az eredmény a biztonságos online vásárlástól kezdve a WLAN biztonsági tanácsadáson át a virtuális pénztárcákig, a adathalászat elleni intézkedésekig terjed & Co. Viszonylag kevés pénzért az egész számítógép így biztosítható, kézi beavatkozás nélkül.

A teljes csomag az internetes biztonsághoz

A program fontos   központi eleme a valós idejű védelem, amely folyamatosan aktív a háttérben. Biztosítja, hogy az adatok mindig felügyeltek legyenek, és ne essenek vírusok, férgek, trójaiak és más rosszindulatú programok áldozatául. Ez azt jelenti, hogy mind az Ön adatai, mind a magánélete a lehető legjobban védve maradnak. A szoftver továbbá akkor válik aktívvá, amikor a belső tűzfal regisztrálja a kívülről érkező támadásokat. A nem megfelelően engedélyezett hálózati csomagok így nem tudnak behatolni - és a támadás elhárul. Ez nemcsak nagyobb biztonságot eredményez az internet használatakor, hanem egyszerűen jobb érzést nyújt a saját eszközök használatakor is. Biztonsági aggályok a jövőben a múlté lesz.

Nagyon hasznos minden ügyfél számára, aki megvásárolja Bitdefender Internet Security 2021 még mindig az integrált védelem a modern zsarolóprogramok ellen. Ennek célja az adatterületek vagy egész merevlemezek titkosítása. A visszafejtés csak nagy összegű pénz átutalása ellenében lehetséges. Ha ez nem történik meg, az adatok elvesznek - , aminek nemcsak pénzügyi következményei lehetnek, hanem személyes adatok is megsemmisülnek. Annak érdekében, hogy ez eleve elkerülhető legyen, a Ransomware elleni védelem éjjel-nappal ellenőrzi a merevlemezt és a főmemória megfelelő területeit. A feltűnően viselkedő szoftverek azonnal megakadályozzák a további munkát - és A titkosítási kísérleteket sikeresen elhárítják anélkül, hogy a felhasználóknak maguknak kellene lépniük.

Bitdefender Internet Security 2021 a rosszindulatú programok elleni védelem mellett egy integrált pénztárcát is kínál, amely számos fontos ügyre használható. Ebben a felhasználók például fontos jelszavakat, hitel- vagy EC-kártyák adatait és más fontos információkat tárolnak. A széfhez csak azok férhetnek hozzá, akik rendelkeznek a megfelelő jelszóval. A tárca másik része a jelszókezelő: segít abban, hogy az interneten található űrlapok automatikusan kitöltődjenek, amint a helyes jelszót megadjuk. Aki a semmiből regisztrál egy weboldalon, az olyan különösen biztonságos jelszavakra is kap javaslatokat, amelyeket még nagy erőfeszítések árán sem lehet feltörni.

A mai világban a közösségi médiában is fontos, hogy megvédjük magunkat. A  Bitdefender Internet Security 2021 megvásárlásával az ügyfelek egy olyan programot kapnak, amely a Facebookon, Instagramon & Co. keresztül a postaládájukba érkező összes linket is ellenőrzi. Ha a barátok és ismerősök tudtukon kívül fenyegető linkeket terjesztenek, a program azonnal riaszt és eltávolítja az adott linket. Ez közvetve segíti a közösségi média listáján szereplő személyek biztonságát. A szülői felügyeleti funkció szintén szerves részét képezi a szoftvernek: ezzel korlátozható például a napi és gyermekenkénti maximális online idő . Lehetőség van fehér lista létrehozására is, így a gyermekek csak az előzetesen engedélyezett weboldalakat érhetik el, és a káros tartalmak rejtve maradnak.

Végül, A Bitdefender Internet Security 2021 is megmutatja magát, hogy olyan komponensek megfigyeléséért felelős, mint a mikrofonok vagy a webkamerák. Elméletileg ez arra is használható, hogy kémkedjen az emberek után - , de ez a szoftver azonnal jelzi, ha külső ellenőrzés történik. A program emellett figyeli az online banki tevékenységeket, megszakítja a adathalász kísérleteket gyanúsnak tűnő weboldalakon, törli a nyomokat az internetről és még sok minden mást. Végül, a házon belüli VPN hozzáféréssel a felhasználók egy olyan eszközt is kapnak, amellyel gyakorlatilag névtelenül szörfözhetnek az interneten, és elrejthetik saját IP-címüket minden külső hozzáféréstől  - és az összes említett funkció problémamentesen működik a régebbi eszközökön is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!