Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bitdefender 2021 Total Security 1 év 5 eszköz

Ár:
27.720 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. április 04.
Menny.:db

Leírás

Vírusok, rosszindulatú programok, trójaiak, adathalász támadások az online banki szolgáltatások ellen. Az internet hatalmas kiterjedéséből eredő fenyegetések listája hosszú. A Bitdefender Total Security 2021-et megvásárló felhasználók azonban nem védtelenek korunk új fenyegetéseivel szemben. A világszerte több mint 500 millió rendszerre telepített és számos díjat nyert biztonsági szoftver jelenlegi verziójával a Bitdefender nem ad esélyt a fenyegetéseknek.

A Bitdefender a platformok közötti megközelítésre támaszkodik, így nemcsak a Windows PC-ket és a Mac OS X eszközöket védi, hanem az Android vagy iOS rendszerű mobileszközöket is. A Bitdefender Total Security 2021-ben bízó felhasználók így egy éven keresztül akár tíz eszközt is megbízható, teljes körű védelemmel védhetnek.

Újdonságok a Bitdefender 2021-ben

Az első jelentős újítás, ami szemet szúr, a teljesen újratervezett műszerfal. Amint megnyitja a szoftvert, megjelenik az összes Bitdefenderrel védett eszköz állapota, és már nem csak az éppen használatban lévő eszköz állapota. A leggyakrabban használt funkciók gombjainak ergonomikus átalakítása mellett különösen érdekes az integrált hírfolyam.

A program többek között a legfontosabb információkkal szolgál az interneten pusztító új kártevőkről. A sebezhetőségi vizsgálat, amely a támadások behatolási pontjaira figyelmeztet, és feltárja a meglévő biztonsági réseket, például a Windows-fiókokban, szintén átdolgozásra került. Különösen praktikus: A szoftver a sebezhetőségi vizsgálat által azonosított minden egyes sebezhetőséghez azonnal megjeleníti a magyarázatot, beleértve a kockázatértékelést is.

Egy másik új funkció az úgynevezett "fájl nélküli támadások" elleni optimalizált védelem. Ez a kifejezés olyan támadásokra utal, amelyek nem a könnyen hozzáférhető rendszerelemek, hanem a nehezen hozzáférhető komponensek, például a főmemória ellen irányulnak a fájlellenőrzési technológiák megkerülése érdekében.

Bitdefender Total Security 2021 - minden előny egy forrásból

  • Erőforrás-takarékosság: A jó biztonsági szoftvereknek a lehető legjobban kell védeniük a rendszert anélkül, hogy lelassítanák azt. Pontosan ez a helyzet a Bitdefender új verziójával, mivel a szoftver egyrészt minimális rendszererőforrással is beéri. Másrészt a belső eszközök támogatják a számítógépek és mobileszközök optimalizálását, hogy a rendszer zökkenőmentes működése érdekében a maximális teljesítményt szabadítsák fel.
  • Adathalászat elleni védelem: Mivel egyre több fizetés történik online, a pénzügyi bűncselekmények egyre inkább az internetre tevődnek át. A fejlett adathalászvédelemnek köszönhetően a Bitdefender nemcsak figyelmeztet a veszélyekre, hanem automatikusan blokkolja a kétes ajánlatokat és a megtévesztően hitelesnek tűnő hamis weboldalakat. A hitelkártyaszámok, jelszavak és pénzügyi adatok így biztonságban vannak az online vásárlás és banki ügyintézés során.
  • Védett online bankolás: Ha már az online bankolásnál tartunk. Azok, akik pénzügyi tranzakcióikat online bonyolítják, nem csak az adathalászat elleni védelemben részesülnek. A csalási kísérletek ellen speciálisan védett böngésző a biztonságos online bankolás mellett a biztonságos online vásárlást is lehetővé teszi, a "kétszer jobb" mottónak megfelelően.
  • Rugalmas üzemmódok: A Bitdefender 2021 automatikusan felismeri, hogy az adott eszközt játékra, munkára vagy filmnézésre használják. A felhasználók így bármikor zavartalanul folytathatják tevékenységüket anélkül, hogy a felugró üzenetek megzavarnák őket, vagy a teljesítményigényes háttérfolyamatok lelassítanák őket. Ezzel egyidejűleg a szoftver a háttérben beállítja a grafikus teljesítményt, hogy a rendszert az adott alkalmazás céljára optimalizálja.
  • Biztonságos és névtelen a neten: A Bitdefender Total Security 2021 az integrált rosszindulatú programok elleni védelem mellett saját Bitdefender virtuális magánhálózatot (VPN) is tartalmaz. A megbízható titkosításnak és anonimizálásnak köszönhetően a Bitdefender Total Security 2021-et megvásárló felhasználóknak a Bitdefender VPN aktiválásakor már nem kell aggódniuk online tevékenységeik miatt. Ezek teljesen titkosítottak és ezért anonimak. A jelszavak, a banki adatok és a letöltések is optimálisan védettek a vezeték nélküli hálózatokban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!